Colonia ljubavnic - 🧡 Colonia i Sinovi Ravnice

Ljubavnic colonia Colonia i

Ljubavnic colonia Colonia i

Ljubavnic colonia Colonia i

Ljubavnic colonia Sinovi ravnice

Ljubavnic colonia Waptrick COLONIA

Ljubavnic colonia Sinovi ravnice

Sinovi ravnice — Ljubavnici (duet Colonia) — Tekst

Ljubavnic colonia Colonia i

Ljubavnic colonia Ljubavna priča

Ljubavnic colonia Colonia

Indira je prava fatalna žena u crvenom

Ljubavnic colonia Colonia &

Sinovi ravnice & Colonia

Colonia & Sinovi Ravnice

Ovdje sam se trudio Indiru prilagoditi bendu, učiniti da stilski pripada cijeloj priči, a ne da izgleda kao netko tko je slučajno upao u ovaj video spot! Indirina nevjerojatna energija već mi je dobro poznata iz prijašnjih suradnji, ali Marijan mi je bio novi izazov.

  • Na setu video spota 'Ljubavnici' čije je mjesto radnje dopalo prekrasni park prirode Crna Mlaka nedaleko od Zagreba, našao se i poznati stilist Ivan Friščić koji se potrudio da glavni akteri stilski besprijekorno prate priču koju nova pjesma priča.

  • .

Colonia

Do tada, Sinove Ravnice pratite na njihovoj službenoj stranici i.

  • Ovdje sam se trudio Indiru prilagoditi bendu, učiniti da stilski pripada cijeloj priči, a ne da izgleda kao netko tko je slučajno upao u ovaj video spot! Takođe je zabranjeno koristiti programe za djelimično ili kompletno kopiranje stranica Tekstovi.

  • U zivotu imam sve Stan, diplomu, cipele Samo jedno nikad, nikad, ne Moje srce tvoje Oko mene stotine Mogu birat koga ljubi Al sve meni isto, isto je Kad za tobom srce gubim Kad bi barem znali da Sto osjecamo nije hemija I da nismo samo mi bez lica I imena ljubavnici Neka je prokleta ona subota Kad si ljubav obecao, rekao da Glumim nekog lopova sa dna Zelim biti ja, ona udana Da zamjenimo mjesta bar na jedan dan Da vidis kako je kad si nesretan Kroz suze smijes se a ubija te Kad se ljubav udaje Javno kradem, kradem sve Tvoje ime, prezime Lomim prste sudbine Nek nas zive zabave Neka je prokleta ona subota Kad si ljubav obecao, rekao da Glumim nekog lopova sa dna Zelim biti ja, ona udana Da zamijenimo mjesta bar na jedan dan Da vidis kako je kad si nesretan Kroz suze smijes se a ubija te Kad se ljubav udaje.
2022 demos.flowplayer.org