Ljubavni roman trofej - 🧡 AGORINI LJUBAVNI ROMANI

Trofej ljubavni roman AGORINI LJUBAVNI

Trofej ljubavni roman Anđeo čuvar

AGORINI LJUBAVNI ROMANI

Trofej ljubavni roman Ljubavni romani

Trofej ljubavni roman Julie Garwood

Trofej ljubavni roman Bio je

Ljubavni romani

Trofej ljubavni roman Tvoj minut:

Trofej ljubavni roman Bio je

Trofej ljubavni roman Julie Garwood

Bio je moj trofej

Trofej ljubavni roman Anđeo čuvar

Julie Garwood

Trofej ljubavni roman Ljubavni romani

Julie Garwood

Veoma topla, duhovita, ali i potresna priča koja će vas naterati da se zamislite o tome kako živite, šta želite da budete i kako da nastupate kada je u pitanju.

  • Šaponja, međutim, misli da to što ona prodire u najtananije tajne žene ne znači da je ona feministička i da je i sama autorka odbacila taj ključ za njeno čitanje.

  • A šta se na kraju desilo sa Žeromom i Silvijom? Ako ću biti iskrena, priznati ću vam da kod mene postoji dio predatorske prirode.

Klasici koje ne smete propustiti: Najbolji ljubavni romani svih vremena, koje vredi pročitati!

Pred čitaocem je roman koji se čita bez daha, sa bezbroj aluzija na velikane ruske literature poput Čehova, Tolstoja, Nabokova, Pasternaka… Tajni smisao hologramske prirode teksta zakodiran je u suptilnom planu romana što odiše metaforama, skrivenim podtekstom, šifrovanim porukama, dijalogom sadašnjosti sa prošlošću, spregom detalja prvog poglavlja sa poslednjim stranicama teksta.

  • Divna propast — Džejmi Makgvajer Savremeni roman prati Ebi Abernati koja pokušava da istraje u tome da bude dobra devojka.

  • Njena hrabra, ali neodrživa borba sa demonima iz prošlosti i suočavanje sa neizvesnom budućnošću pesnikinje — i kao majke, i kao žene, i kao umetnice — dočarane su u romanu Kejt Moziz saosećajno i lirski graciozno.
2022 demos.flowplayer.org