Ljubavne stihove volim te - 🧡 Volim te ljubavi

Te ljubavne stihove volim Ljubavne poruke

Te ljubavne stihove volim Zelene Su

Te ljubavne stihove volim VOLIM TE

Ljubavni stihovi i Ljubavne SMS poruke

Te ljubavne stihove volim Volim te

Smiješni ljubavni stihovi

Te ljubavne stihove volim LJUBAVNI STIHOVI

Te ljubavne stihove volim VOLIM TE

Te ljubavne stihove volim Volim te

Te ljubavne stihove volim Smiješni ljubavni

Te ljubavne stihove volim VOLIM TE

Te ljubavne stihove volim Ljubavni sms

Volim te ljubavi! Sms poruke, stihovi za zaljubljene! (2016)

I sve sam druge tvojim imenom zvala, i sve im uzela, a nista im dala, jer kad se samo tvojih ociju sjetim, na svim se neduznim muskarcima svetim.

  • I nocas dok kisa pada, i nocas dok moje srce se nada pomisli na mene da ljubav bol nadvlada… Bojis se da ces se zaljubiti a otici cu opet? Tesko ga je voljeti, a nikom ne reci, skrivati svoju bol, a pricati o sreci.

  • The duration of the song Zelene Su Bile Oči Te is 3:29 minutes.

Ljubavni sms volim te

Ono sto mnogo ti znaci, nemoj dijeliti.

  • Nebo je nocas ogromno, nebo zna gdje je moje maleno nebo je nocas krivo za sve, ooo da si barem moja ali NEMA TE… Ne znam da li me se ponekad sjetis,ne znam da li ponekad mislis na mene ali znam samo jedno…DA NIKADA NECU PRESTATI DA ZIVIM ZA TEBE… Znam da ne mislis na mene, znam da si sada ko zna gdje ali ja NE MOGU a da ne VOLIM SAMO TEBE… Gde god da odes, makar i na kraj sveta ja cu biti uz tebe da ti niko nikad ne zasmeta.

  • Da je zrno pijeska jedinica za ljubav, sve pustinje ovog svijeta ne bi bile dovoljne da ti kazem koliko te volim!!! Nemoze niko da ima, da uzme, ono sto Krenucu sutra putem nekim, lutacu svetom dalekim trazicu malo srece za sebe, ali nema je bez tebe!!! Vjeru u ljubav si mi vratio, bolje od ikog si me shvatio.
2022 demos.flowplayer.org